Reguli de comunicare

Pentru a utiliza forumul aflat in partea de jos a paginii produsului cat si mesageria interna pentru discutii private, fiecare utilizator inregistrat isi asuma responsabilitatea de a respecta urmatoarele reguli:

1. Sa foloseasca Forumul sau Mesageria doar pentru a obtine detalii suplimentare referitoare doar la articolul ce face obiectul tranzactiei sau alte articole listate de vanzator.

2. Sa nu foloseasca limbaj obscen, vulgar, jignitor, rasist, xenofob, antisemit sau orice alt limbaj care ar putea deranja un utilizator de pe site.

3. Sa nu ofere detalii despre orice alte articole / produse care nu sunt listate pe site-ul www.debara.ro sau sa promoveze respectivele produse.

4. Sa nu furnizeze in niciun fel link-uri sau detalii despre link-uri care nu apartin site-ului debara.ro, acestea fiind considerate reclama.

Incalcarea acestor reguli si prevederi va duce implicit la procedarea de stergere in intregime sau partial a discutiilor necorespunzatoare si atentionarea persoanei in cauza. In cazul in care se constata ca un utilizator repeta frecvent aceasta conduita, debara.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul la cont persoanei
in cauza pe o perioada nedeterminata.

Debara.ro isi rezerva dreptul fara a fi obligat sa justifice in vreun mod actiunea, oricare din urmatoarele masuri fata de utilizatorii care incalca regulamentul:

1. Emiterea de avertismente;

2. Suspendarea contului;

3. Restrictionarea, in intregime sau in parte, a accesului la cont / sectiuni ale contului;

4 .Anularea contului utilizatorului.


Prezentul Regulament se completeaza cu Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.debara.ro.


Raportarea continutului inadecvat

Aceasta optiune permite oricarei persoane inregistrate pe debara.ro, care cunoaste si respecta conditiile de utilizare ale forumului, sa poata semnala, atentiona administratorii site-ului despre eventuale incalcari ale regulamentului.