Confidentialitate

Datele tale personale

Pentru a utiliza serviciile debara.ro, trebuie sa completezi formularul de inregistrare.
Scopul stocarii datelor personale este inlesnirea utilizarii serviciilor noastre.

Daca intentionezi sa ne prezinti opiniile tale sau orice alte comentarii la adresa altor utilizatori, esti rugat sa folosesti sectiunea "contact" aflata in partea de jos a fiecarei pagini.
Debara.ro nu vinde, nu inchiriaza, nu pune la dispozitie in vreun fel datele tale personale. Datele tale de identificare nu vor fi niciodata dezvaluite in alte moduri decat cele descrise in Politica de Confidentialitate.
 

In momentul crearii contului, ai posibilitatea de a opta pentru primirea pe e-mail a unor anunturi informative de la debara.ro.


Prin acceptarea Acordului de Utilizare, confirmi ca esti de acord cu respectarea confidentialitatii datelor personale ale celorlalti clienti pe care le obtineti prin site-ul nostru sau printr-o tranzactie sau comunicare.

Prezentele elemente ale politicii de confidentialitate sunt parte a Acordului de Utilizare. Prezenta Politica de confidentialitate poate fi modificata oricand, in orice mod, toti utilizatorii fiind pusi la curent cu eventualele modificari. Orice modificare de acest fel va intra in vigoare din momentul afisarii acesteia in cuprinsul Politicii de confidentialitate.