Sugestii ajutatoare pentru cumparatori

Cumparatorul are obligatia sa respecte urmatoarele reguli:


1. Studiaza cu atentie descrierea unui articol

Daca ai observat ca in descriere nu ati gasit informatia necesara, fii sigur ca vanzatorul te poate lamuri inainte de a face oferta sau de a cumpara.
Totodata, poti folosi forumul din josul paginii de produs pentru a pune intrebari la obiect vanzatorului.
In momentul in care ati plasat o comanda, se intelege ca sunteti de acord sa cumparati produsul.

 

2. Navigheaza cu atentie, nu te grabi sa cumperi

Anunturile listate pe debara.ro sunt proprietatea unor diferite persoane. Este necesar sa verificati cu foarte mare atentie partenerul de tranzactie.

Comentariile altor utilizatori postate in forum te ajuta sa iti faci o idee despre produs si vanzator.
De asemenea, poti accesa pagina personala a utilizatorului cu un simplu click pe numele care este aflat in partea dreapta, pe pagina produsului, unde vei gasi un istoric al calificativelor primite si acordate, cat si produsele puse la vanzare de acesta
 

3. Buna conduita pe site

Este important sa ne respectam intre noi, chiar si pe internet. Nu folosi expresii vulgare, sau jignitoare, care ar putea deranja utilizatorul.
In acest fel vei capata renume in randul utilizatorilor de pe debara.ro.

 

4. Plaseaza o comanda sau oferta numai cand esti absolut sigur de asta

Daca te-ai decis in cumpararea unui anume produs, plaseaza comanda dupa ce te-ai asigurat ca toate detaliile postate de vanzator sunt reale.
Prin plasarea unei comenzi se presupune ca esti de acord sa cumperi produsul.


In cazul in care un cumparator nu respecta termenii tranzactiei pana la final, iar vanzatorul poate sa dovedeasca acest lucru, accesul acestuia pe site va fi blocat.

 

5. Contacteaza vanzatorul

In orice tranzactie pe debara.ro, asigura-te ca poti contacta partenerul cat mai repede atat prin e-mail cat si prin telefon.
Utilizatorii nu stau on-line pe site sa citeasca frecvent mesageria interna zi de zi. Un simplu apel telefonic este cea mai rapida modalitate de a finaliza tranzactia.